Reviews

Hanneke: “Laura weet direct de kern te vinden en tools te geven hoe je ermee om kunt gaan. Ik heb veel inzichten in mijzelf en in mijn gedrag gekregen en wat gevolgen zijn van mijn gedrag. Dat was echt een eye-opener. En ook hoe ik mijn gedrag kan ombuigen met simpele haalbare handelingen. Iedere keer kwam ik bij Laura zonder dat ik een idee had van wat me nou weer te wachten stond. Maar ik vertrouwde haar en kwam steeds met een goed gevoel en vol inzichten daar vandaan! Dat vond ik super. En ook dat ze doelgericht werkt en je inzichten geeft waar je echt iets aan hebt. Dank daarvoor!”

Marlene: “Het afgelopen jaar heb ik merkbaar profijt van gehad. Ik ben lekker in mijn vel komen te zitten. En hoop in de toekomst de wijze lessen vaker in de praktijk te kunnen brengen. Waardoor ik niet meer in een diep put kom te zitten. Ik vind het contact met Laura uiterst prettig. Ik zal regelmatig aan onze wandeling in het prachtige Kralingse Bos terugdenken. Hartelijk dank voor de leerzame sessies.”

Feedback van haar leidinggevende: “Hartelijk dank voor de begeleiding van Marlene, fijn dat er zulke goede resultaten bereikt zijn! Complimenten!”

Monica: “Wat ik in onze laatste sessie als feedback heb gegeven, voel ik ook oprecht. Je hebt me in mijn waarde gelaten en me gehoord.
Je hebt me bijgestuurd, gecorrigeerd en terug op het goede pad gebracht. Ik zei in het begin, alles wat ik krijg uit deze sessies zie ik als een cadeautje. Nou, dat is waar gemaakt, meer als ik verwacht had. Ik benader dingen echt anders!!
Jij dus heel veel lof.”

Dave: “Bij de eerste contactmomenten heeft Laura met de behandeling direct gezorgd voor een succes-ervaring. Dit werd teweeg gebracht door acceptatie, rust en controle terug te brengen in mijn functioneren middels het aanreiken van inzichten en tools.

Verder in het traject heb ik het als plezierig ervaren dat er steeds meer methodes aangeleerd werden om de controle te behouden. Doordat er gedurende het traject voldoende tijd beschikbaar was is daarna meer ingezoomd op het functioneren en het acteren gedurende de re-integratie. 

Al met al denk ik dat deze aanpak geleid heeft tot een sneller en meer efficiënter herstel. Ga zo door!”

Sjoerd: “Ik heb de gesprekken als prettig ervaren. Het was een open en veilige omgeving om mezelf bloot te kunnen geven. Laura zelf gaf goede begeleiding en wist de juiste onderwerpen aan te snijden. Het doel hierbij lag voornamelijk op het bieden van inzichten, waardoor je zelf getriggerd werd om dit actief op te pakken. Deze aanpak heeft voor mij goed gewerkt. Ook voelde Laura goed aan wanneer er iets meer aandacht gegeven moest worden om een punt goed te laten landen. Soms direct en duidelijk, maar op een positieve manier wat voor mij goed werkte. De aangeboden documenten, uitleg en inzichten dienen hierbij als naslagwerk. Het actief onderdeel maken van collega’s, vrienden en familie om ondersteuning te bieden bij de borging van de veranderingen helpt hierin ook erg positief.”

John: “Mijn traject met Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Laura is erg open en toegankelijk en ik was al snel vertrouwd met haar en kon daardoor open en eerlijk zijn over mijn situatie. Tijdens onze gesprekken wist Laura al heel snel de juiste pijnpunten naar boven te halen en zelfs die punten die ik zelf niet had verwacht. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn persoonlijkheid, waardoor ik beter ben gaan begrijpen waarom ik reageer op bepaalde manieren en hoe ik daar beter mee overweg kan gaan. Het heeft rust gebracht in mijn persoonlijkheid, mijn relaties en ook in de balans met mijn eigen onderneming. Ik moet er nog verder in groeien, maar dankzij Laura heb ik de juiste handvatten en kennis gekregen om dit hoopvol en succesvol aan te gaan. Dank je wel Laura!”

Nadieh: “Het traject dat ik bij Laura ben aangegaan heb ik zeer prettig ervaren. Het was voor mij een ware zoektocht om bij de juiste persoon terecht te komen. Haar positieve aanmoediging gaf me vertrouwen dat ik op de goede weg zat en stimulans om de veranderingen die ik wilde aanbrengen in mijn leven ook echt door te zetten. Laura is een zacht persoon en geeft alle aandacht die nodig is om het traject zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Bedankt!”

Annelies: “Bij de eerste ontmoeting had ik al een goed gevoel. Laura zorgde voor een fijn gevoel zodat ik open kon zijn. Het buiten zijn tijdens de gesprekken is heel fijn. Nou zou ik ook iets willen aanmerken wat na mijn idee beter of anders zou kunnen maar ik kan niks bedenken. Ik heb het als heel fijn en opbouwend ervaren.”