stress en burn-out

Klachten? Los het op met gespecialiseerde begeleiding

We hebben stress nodig om te kunnen pieken. Maar we zijn in onze huidige samenleving nogal van het padje afgeraakt. Bij een voortdurende stress lijkt er steeds minder te lukken en glipt plezier in je leven door je vingers. Voortdurende stress put ons lichaam uit en gooit ons systeem in de war, een burn-out dreigt. Dit kan zeer frustrerend en ook beangstigend zijn. Komt dit nog wel goed?…

Ja, dat komt goed! Zeker als je gespecialiseerde begeleiding krijgt.

Lank Coaching is aangesloten bij de vereniging voor erkende stress- en burn-outcoaches (VESB) en begeleidt al jaren met succes mensen met deze klachten. Lees meer over Lank Coaching en de ervaringen van klanten.

Meer over stress en risico op burn-out

Laat jij stress je leven beheersen?

Signalen

Merk je dat je al een tijdje meer last hebt van concentratie-problemen, vergeetachtigheid, emotionaliteit, besluiteloosheid, slaapproblemen, meer fouten maken, lusteloosheid, cynisme, toenemende onzekerheid en/of seksuele problemen?

Er is dan maar één optie…: Opnieuw kiezen!

Ik ben je supporter en moedig je aan

WAARBIJ WE WAT MIJ BETREFT OP ZIJN TIJD OOK HUMOR TOELATEN

Maak jezelf weerbaar

Uitleg over burn-out op RTL

Erik Scherder over het brein

Holistische aanpak

Om te leren omgaan met stress en eventuele burn-out klachten te verminderen hanteert Lank een holistische aanpak. We bekijken wat jij nodig hebt vanuit verschillende invalshoeken. Zoals: je situatie thuis en op het werk/studie, je gedachten, emoties, je energie, je lichaam, je nachtrust, je voeding. Kortom, de dingen die relevant zijn voor hoe jij in een (dreigende) burn-out terecht bent gekomen. We gaan als het even kan naar buiten. Het buiten zijn en bewegen helpt zowel bij het verminderen van stress als bij het vinden van nieuwe inspiratie.

Stress omlaag, energie omhoog

We nemen de dingen die je dwars zitten onder de loep.

  • Wat precies geeft jou zoveel stress?
  • Hoe zit het met je gedachten, emoties en misschien ook signalen van je lichaam?
  • Wat zijn jouw ervaringen en hoe heeft dit invloed?
  • Hoe zie jij jezelf en je situatie?

Het eerste doel is dat de stress voor jou vermindert en dat we inzicht creëren.

De andere kant is net zo belangrijk:

  • Waar zit jouw motivatie?
  • Waar zitten de mogelijkheden?
  • Waardoor gaat jouw vuurtje branden?
  • Wat geeft jou energie?

Jij kleurt het hele plaatje in. Ik steun je hierin door te blijven vragen en je een spiegel voor te houden, op een respectvolle en eerlijke manier. Daarna is heel belangrijk: Het toepassen van je inzichten in de praktijk en deze verankeren.