Stress omlaag!

Van negatief naar positief

Houdt een overdaad aan negatieve stress je tegen om tevreden te zijn met je leven? Dan is het tijd om hier wat aan te doen. Weg met die negatieve stress! Samen gaan we op zoek naar jouw positieve ‘stress’, jouw positieve energie.
We gaan de diepte in, maar komen zeker ook uit bij het hier en nu, concreet en oplossingsgericht.

Goede voornemens

Ben je blij met je leven, met hoe je de dingen aanpakt, of is er ruimte voor goede voornemens? Misschien heeft jouw goede voornemen wel te maken met meer rust krijgen, met meer energie, meer balans tussen verplichtingen en ontspanning, meer plezier en voldoening uit je werk halen, of gewoon met dichter bij jezelf komen, bij wat voor jou goed voelt. Of misschien heeft de negatieve stress jou inmiddels flink te pakken en zit je (gedeeltelijk) ziek thuis, niet in staat om normaal te werken, of je gewone dingen te doen …

Stress...
Onrust...
Frustratie...

Kracht!
Inspiratie!
Plezier!

Een traject bij Lank Coaching

Intake

Bij Lank Coaching kun je terecht voor effectieve aanpak van negatieve stressklachten en/of burn-out door een ervaren burn-out specialist (erkend door de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches: VESB). Bij de start brengen we jouw situatie in kaart o.a. met de BAT-vragenlijst.
In ons traject gaan we verder dan algemene tips. Het gaat namelijk om wat voor jóu effectief is. Dat is voor iedereen weer verschillend. We starten met een intake om jouw situatie te verkennen en een inschatting te maken van het aantal benodigde sessies. 

Buiten en binnen

Buiten zijn bevordert stressreductie en maakt het in beweging komen (letterlijk en figuurlijk) gemakkelijker. Dus we gaan naar buiten als het weer het toelaat. We spreken af op een mooie plek die voor ons beide handig is. Is het slecht weer, of is er een andere reden waarom de sessie binnen fijner is, dan doen we dat in de praktijkruimte van Lank in Wageningen.

Ons traject bestaat uit de volgende stappen:

  1. IJkmoment
  2. Inzichten
  3. Keuzes
  4. Doen

Voorafgaand aan de eerste sessie vul je een vragenlijst in.

Het traject

10 sessies

Na de intake bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn. Onze ervaring van de laatste jaren is, dat een traject van 10 sessies voor veel mensen optimaal is. Tenzij je heel diep in een burn-out zit. In dat geval zijn vaak meer sessies nodig.
Lees hier meer over de tarieven.

Eerder klaar, geld terug!

Tip als je het zelf moet betalen: geef jezelf toch die tijd. Als je te snel stopt dan schiet je eerder terug in oude gewoontes. Zonde. Soms zijn we sneller klaar dan 10 sessies. Helemaal goed, fijn. Je krijgt het geld van de resterende sessies dan gewoon terug. Echter: van tevoren weinig sessies vastleggen om het zo snel mogelijk te fixen werkt averechts.

Een positieve verandering krijg je veel makkelijker door ruimte te creëren en, niet door te pushen. 

Bijdrage werkgever

In veel gevallen hebben jouw klachten ook gevolgen voor je functioneren op het werk. Vandaar mijn aanbeveling: beïnvloeden jouw klachten je functioneren op het werk (bijv door verzuim), vraag dan je werkgever om een (gedeeltelijke) bijdrage. Je werkgever heeft zeker ook baat bij jouw traject! 

Ik help je daarbij als dat nodig is.

Wat je krijgt

Een sessie duurt gemiddeld een uur. De kosten van voor 10 sessies zijn inclusief reistijd/reiskosten van de coach en indien gewenst inclusief overleg met de werkgever en rapportage op hoofdlijnen bij elke 5 sessies. De kosten voor het traject worden voor aanvang van het traject betaald. 
Privacy staat hoog in het vaandel bij Lank Coaching. We werken volgens de AVG-wetgeving en delen niets met de werkgever zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokken persoon.