studieproblemen

Coaching voor jongeren

Lank biedt op maat coaching voor jongeren. Heb je als scholier / student studieproblemen? Ben je vastgelopen? Of zijn er andere belemmeringen die maken dat het niet goed met je gaat?

Vanuit de (hoge)school of universiteit is mogelijk een studentenpsycholoog beschikbaar (naast eventuele groepstrainingen) om jou als student te helpen. Ook als scholier kun je soms hulp van school krijgen. Ondersteuning vanuit de opleiding is in principe prima. Toch heeft een onafhankelijke coach bij (studie)problemen ook voordelen. Het versterkt mogelijk jouw gevoel van veiligheid en vertrouwen in de onpartijdigheid.

Speciaal voor jou

Als coach ben ik niet gebonden aan een standaard aanpak (zoals veel psychologen die in opdracht van een zorgverzekeraar werken). En zal dus vooral kijken waar jij het beste mee geholpen bent. Jouw studieproblemen of specifieke vraag staan centraal. We kijken wat de oorzaak is. Dat kan te maken hebben met de situatie, maar ook hoe jij tegen dingen aan kijkt. Zo richt ik me op (belemmerende) overtuigingen, op wat jíj belangrijk vindt, op motivatie en op vertrouwen. Dit doe ik met gesprekken maar ook met diverse helpende oefeningen. De basis is positief en niet te zwaar op de hand. Lees meer over de aanpak van Lank. Ik heb al meerdere malen gewerkt met studenten van de Hogeschool Utrecht.